Нашата война срещу палестинската терористична групировка Хамас може да продължи

...
Нашата война срещу палестинската терористична групировка Хамас може да продължи
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Войната ни срещу Хамас може да продължи и през 2025 г.

" Нашата война против палестинската терористична формация Хамас може да продължи няколко месеца. Тя може да продължи даже и през 2025 година ", това сподели министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, съобщи медията от Еврейската страна мигнюз.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1424
Министър-председателят през днешния ден посети региони, граничещи с палестинския анклав на брега на Средиземно море линията Газа. Той организира срещи с представители на локалните управляващи и командири от Южния боен окръг.

Нетаняху одобри доклад от военни и разиска оперативната обстановка. " Според последните данни, с които разполагаме, евентуално войната ще продължи още няколко месеца. Не би трябвало да се изключва и разновидността тя траяли и през идната година ", сподели Нетаняху.

" Войната ни против Хамас ще свърши, когато ние реализираме задачите си. Те са заличаване на Хамас, очистване на заплахата за Държавата Израел, идваща от линията Газа, и освобождение на заложниците ", уточни още министър председателят.

" За да постигането на тези ни цели, ние ще се сражаваме по земя, вода и въздух ", съобщи министър-председателят.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР