Нашата власт не е авторитарна. Самият факт, че водим тук

...
Нашата власт не е авторитарна. Самият факт, че водим тук
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Отличници сме по икономически растеж в ЕС

Нашата власт не е властническа. Самият факт, че водим тук този спор потвърждава това. Проблемът на публицистиката и свободата на словото не е в политиците. Те са функционалност във времето. Проблемът е в техните притежатели.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия финансовият министър Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила разяснявайки тематиката за журналистическия митинг. "На нас властта н ия дава народът, а журнслистиката употребява други начини. Икономиката ни дава опция през идната година да покажем действителния капацитет на страната. Ние имаме опция да се развиваме. Ние берем пловдовете на положителния стопански цикъл, само че не всяка страна търпи подобен стопански напредък. Ние сме отличници в това отношение в Европейския съюз. Държавата съумява да наложи правила и събира повече. Тази година ще имаме 100 милиарда БВП, което до преди няколко години беше немислимо ", даде образец Горанов.

"Догодина няма да раздаваме пари на калпак. Това не работи към този момент. Трябва да имаме цели. Трябва да мислим за обикновенния човек и децата. В момента има потребност влагаме в избрани браншове. Опозицията употребява свадите, тъй като няма други принадлежности, с които да се опълчват на триумфите на държавното управление. Уволних жена си, тъй като по този начин изискваше закона. В началото се сърдеше, тъй като трябваше да се подчини на моето предпочитание да заема върховен държавнически пост. В момента е приела обстановката, схваща ме и ме поддържа. Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила разбра за това от нея. ГЕРБ е единствената партия, която си признава грешките и се подават оставки ", безапелационен беше министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР