Нашата цел като опозиция е час по-скоро България да има

...
Нашата цел като опозиция е час по-скоро България да има
Коментари Харесай

Биков: Нашата цел като опозиция е час по-скоро България да има ново управление

Нашата цел като съпротива е час по-скоро България да има ново ръководство, съобщи националният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков, който прочете декларация от името на групата в Народното събрание.

Още по време на служебното държавно управление, ние предупреждавахме за растежа на цените на електрическата енергия, както и за рисковете, пред които той ще сложи българската стопанска система. В отговор получихме отвод фактът на растящите цени на електрическата енергия да бъде включен в актуализацията на бюджета за 2021 година под формата на обезщетения за бизнеса и потребителите на индустриален ток, сподели Биков.

По думите му, че през последните месеци, рецесията с цената на електрическата енергия прерастна в огромна ценова рецесия, която към този момент е отвън контрола на ръководството и с всеки минал ден усилва своите провали върху цялата българска стопанска система.

Бившите ръководещи са на мнение, че ръководството на страната не би трябвало да има формата нито на опит, нито на стартъп, нито на курс на образование.

" Днес Ви споделяме, че оттук насетне, отхвърляме да демонстрираме схващане към Вашата непросветеност, безнаказаност и липса на какъвто и да било нюх за национално отговорно държание. Считаме, че актуалната формула на ръководство е не просто несъответстваща на обстановката, а с всеки минал ден ще нанася от ден на ден вреди и провали на българския стопански, публичен и геополитически интерес. От тази позиция, наш дълг е да бъдем безкомпромисна съпротива. Наша отговорност е да поставим старания, час по-скоро България да има ново ръководство, което е способно да отговоря на провокациите на рецесиите. Управление, което употребява всяка секунда от времето си за решителни дейности, а не за пояснения на следващия управнически гаф. В сходни съдбовни моменти на рецесии, българската нация има потребност от единение и опция да разгърне целия капацитет, с който разполага”, прочете Биков от парламентарната естрада.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР