Нашата цел е за 4 години да постигнем прогрес в

...
Нашата цел е за 4 години да постигнем прогрес в
Коментари Харесай

ДБГ: Действаме за промяната в София

Нашата цел е за 4 години да реализираме напредък в решаването на съответни проблеми като застрояването на зелени площи, тапите и мръсния въздух. В края на мандата София ще има приключено Околовръстно и ще е почнало построяването на вътрешни градски кръгове, които ще понижат доста тапите.

Това разяснява в една от последните срещи с жителите преди изборите лидерът на листата на коалиция " Движение България на жителите " (ДБГ, ЗНС, Национална движение „Симеон Втори", Път на младите) Димитър Делчев.

Ще настояваме в идващия общински съвет водещи да са не партиините ползи, а решенията на проблемите на хората. Ще търсим съдействие с общински съветници, които имат нулева толерантност към далаверите. Надявам се повече хора да ни дадат доверие с номер 67, с цел да може групата на почтените да бъде болшинство, добави Делчев.

Проблемите на София не са леви и десни, не са сини или червени, а са си едни и същи към този момент десетилетия. Именно по тази причина предлагаме единствените вероятни политики за незабавно решение на тези проблеми, добави ръководителят на ЗНС и четвърти в листата Румен Йончев.

Общината би трябвало да се върне към естествените правила на демократичното ръководство, нещо да стартира да зависи от Общинския съвет, там да се раждат решенията и да се прави политиката, а кметът да стане безкористен реализатор на тези решения. Прозрачност и отговорност са базисни неща, само че те не са налице към този момент дълго време, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР