Нашата страна губи милиарди долари годишно заради чужденки, които раждат

...
Нашата страна губи милиарди долари годишно заради чужденки, които раждат
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Губим милиарди заради чужди родилки

Нашата страна губи милиарди долари годишно поради чужденки, които раждат у нас и техните деца получават американско поданство автоматизирано, сподели президентът на САЩ Доналд Тръмп, съобщи Скайнюз, представен от вести.бг.

Държавният глава през вчерашния ден приказва пред свои последователи във Флорида на протест, на който поддържа претенденти от Републиканската партия за изборите за парламент във Вашингтон на 6 ноември.  " Заради това безумство децата на незаконните имигранти с първата си глътка въздух получават и паспорт на нашата страна. Ние би трябвало да сложим един път и вечно завършек на тази порочна процедура ", безапелационен бе стопанинът на Белия дом. Неговите думи бяха посрещнати с овации. Той не пропусна да упрекна опозицията. " Демократическата партия брани със зъби и нокти това състояние, което е рисково за нашата велика страна ", добави Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати неотдавна съобщи, че ще промени 14-тата корекция от Конституцията.Приетото през 1868 г.  състояние дава правото на всеки човек, роден на територията на Съединени американски щати, да става автоматизирано жител на страната.

Междувременно Би Би Си показа калкулации, че междинната цена на раждане в Съединени американски щати е към 10 000 $. В тази сума са включени единствено медицинските разноски. Ако към това се прибавят и други разходи (самолетни билети, визи, хотели, наем на кола и други) цената може да стигне даже 60 000 $.

Предложението на Тръмп за промяна в Основния закон бе посрещната с подигравка от в. Вашингтон пост. Изданието разгласява фейлетон, в който се подиграва с президента. В материала, формиран от вести, приписвани на консервативния уебсайт Брайтбар, написа че с декрет на президента от 1 януари 2019 година жители на Съединени американски щати са единствено Тръмп и най-близките му родственици, в това число и неговите тъща и тъст, които са ронени в Словения.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР