Нашата стория не познава такова мащабно подслушване - от 14

...
Нашата стория не познава такова мащабно подслушване - от 14
Коментари Харесай

Хаджигенов: Нашата история не познава такова мащабно подслушване

Нашата стория не познава такова огромно подслушване - от 14 юли 2020 до май месец тази година. Подслушвани са публицисти, общественици, прокурор от Софийска градска прокуратура, досега 133-ма души са подслушвани. Цялата мощност на страната е бива впрегната против митинга.

Това съобщи Николай Хаджигенов след първото съвещание на краткотрайната комисия за полицейското принуждение по време на митингите.
 Хаджигенов получил 3 харддиска с информация от миналогодишните митинги (ВИДЕО) Хаджигенов получил 3 харддиска с информация от миналогодишните митинги (ВИДЕО)
Изпратени са 2 харддиска с видеозаписи от Министерство на вътрешните работи, които касаят 10 юли и 2 септември 2020 година Току-що пристигна още един харддиск, който занапред...

" Материалите идват безусловно всеки ден ", сподели още Хаджигенов. По думите му съвсем 1000 жители са били разработвани от Министерство на вътрешните работи.

Прокуратурата е проверила сама себе си и е открила, че не е нарушила закона, уточни депутатът. Според него са унищожавани и документи, свързани със следенето и подслушването.



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР