Нашата Родина е едно от най-красивите места в света и

...
Нашата Родина е едно от най-красивите места в света и
Коментари Харесай

Интересни, но позабравени дестинации в България

Нашата Родина е едно от най-красивите места в света и за това няма две отзиви. В устрема си да я опознаем, от време на време забравяме забавни места, които са били известни за посещаване преди, само че сега не се радват на славата, която в миналото са имали. В тази публикация ще си напомним точно за някои от тях. Надяваме се да ги (пре)откриете и да им се насладите: 

Карлово - Калофер - Сопот

Трите града постоянно бяха част от училищен екскурзии, в които хората имаха опция да се срещнат с тяхната история и предишното на трима велики българи, които са родом от там - Васил Левски, Христо Ботев и Иван Вазов. Едно такова пътешестване би подсигурило доста приятни моменти, а децата биха научили повече за историята. 
 Три блога за пътешестване в България, които да следите Три блога за пътешестване в България, които да следите
Понякога е малко мъчно да черпим хрумвания за пътешестване. В тази публикация ще споделим с вас три блога за пътешестване из България, които в действителност с...

Котел - Медвен - Жеравна

Всички се сещат за Жеравна поради фестивала на фолклорната носия, само че през останалото време от годината този край е не по-малко баснословен. Близкото село Медвен също има забавна и богата история, а Котел има популярност на възрожденски град, от който са родом някои от най-значимите имена в родната ни история. 

Шумен - Велики Преслав - Плиска 

Шумен и двете столици на Първото българско царство са неповторими туристически дестинации, които, за жал не се радват на толкоз огромно внимание от родните туристи. Разбира се, това може да се промени, само че би трябвало целеустремено да пътуваме в този край. 
 Разходка по Северното Черноморие - Тюленово Разходка по Северното Черноморие - Тюленово
Ако търсите къде да " избягате " за малко и да се насладите на чудесна морска панорама без купища бетон, то би трябвало да се насочите към родн...

Плевен и покрайнините

Плевен е доста забавен и хубав български град и има голям туристически капацитет. Плевенската гледка е извънредно място, което всеки българин би трябвало да посети. 

Русе

Малката Виена е един хубав град, който може да предложи по нещо за всеки екскурзиант - страхотна архитектура, забавни събития, вълнуващи музеи и несъмнено - панорама към Дунав, която стопира дъха. Поради своята раздалеченост Русе остава по-настрани от туристическия интерес, а край него също има какво да се види. 

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР