Нашата работа е да градим и го правим всеки ден.

...
Нашата работа е да градим и го правим всеки ден.
Коментари Харесай

Борисов: Ние градим, в парламента има хора, замесени с наркотрафик и купуване на гласове


Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"Не ги виждам и не ги слушам", сподели Борисов във връзка думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която го назова страхливец. Запитан дали ще отговори на въпроса, подложен от Нинова по отношение на това дали е знаел за публичните поръчки във ВМА, Борисов уточни, че има органи, които се занимават с това.

"Тя (Нинова - бел. ред.) може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно управление в миналото. Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Аз прилагателни не употребявам", сподели Борисов.

"Не съм знаел за одитния отчет, в случай че са знаели за този одитен отчет, да са го уволнили тогава служебното държавно управление на президента Радев. От къде да го знам аз това. Нито ми е оставяно като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като честен жест му (на Николай Петров – бел. ред.) приехме оставката. В същото време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, купували гласове и то от пандизчии, хора, които назовават българите "дебили".

На журналистическа вметка, че Борисов е наричал българите „ елементарни ”, той съобщи: "Много грешите и това е една лъжлива новина". Същият отговор получи журналистът, който му напомни и за „ неприятния човешки материал".

Борисов, който през днешния ден откри главно реконструираната и актуализирана зала „ Асикс Арена “ (бивша зала „ Фестивална “), посочи, че на сходно мероприятие, хората му казвали: „ за какво, когато ти ни приказваш, ние всичко разбираме и виждаме, а другите не ги разбираме ”. „ И аз крещя в кавички, тъй като всички сме елементарни, единствено те са умните. Има огромна разлика в това и всички се смеехме и радвахме на това, което откривахме", сподели министър председателят.

Разменяйки си реплики с репортера министър председателят съобщи, че с такива въпроси медията му основава лъжлива вест. "Има звуков файл, който сме ви го дали. Защо лъжете? Къде думата "лош" съм употребявал? Кой ви кара?", обърна се министър председателят към репортера. Той от своя страна пък попита дали е почтително хората да се назовават човешки материал, на което Бойко Борисов съобщи, че тогава е обяснявал нещо напълно друго. "Съвсем друго обясних, само че разбирам поръчката. Ето, това са политически поръчки, за какво ми слагате думи като неприятен, които не съм казал", попита Борисов и си потегли. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР