Нашата позиция за Украйна е ясна и я имаме от

...
Нашата позиция за Украйна е ясна и я имаме от
Коментари Харесай

Атанасова: Управляващите търсят начин да избегнат истинското решение, което НС трябва да вземе в помощ на Украйна

Нашата позиция за Украйна е ясна и я имаме от ден първи, обаче следва да забележим позицията на всички останали, съобщи пред публицисти в местността Оборище ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. По думите ѝ " тези които се назовават ястреби, в действителност, когато става въпрос за геополитика, са просто едни елементарни гълъбчета ". 

Ние сме за военна и техническа помощ, каквато е нужна на украинската страна, акцентира Атанасова.

Според нея сега ръководещите търсят метод да избегнат същинското решение, което Народното събрание би трябвало да вземе в помощ на Украйна, като оферират палиативни ограничения, единствено и само да запазят тази коалиция, която се срутва. На всички участници в това пагубно за страната ръководство би трябвало да е ясно, че в случай че този въпрос не унищожи тяхната идеологически спорна коалиция, то напълно скоро ще го направи различен въпрос и това евентуално ще е с Македония, разяснява още тя. 

Според нея освен тематиката с оказването на помощ за Украйна е значима. По-думите ѝ по-важната тематика е за доставките на газ и дали България ще заплаща 35 % по-висока цена, тъй като сегашното държавно управление си е поставило медиатори. 

Мисля, че е тичане от отговорност и замяна на вота на хората, в случай че ръководещата коалиция счита още веднъж да вземат някакви решения, които никога не са тези, които касаят дневния ред на обществото, сподели Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. По думите ѝ не се вземат никакви ограничения, свързани с инфлацията, с цени на главните артикули, както и с обезщетенията за електрическа енергия на бизнеса.

В местността Оборище ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ- и народни представители от обединението се включиха в Националния събор-поклонение във връзка 146 години от Априлската епопея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР