Нашата позиция е последователна - Република Северна Македония може да

...
Нашата позиция е последователна - Република Северна Македония може да
Коментари Харесай

Свиленски: Северна Македония е червена линия, която БСП няма как да прекрачи

" Нашата позиция е поредна - Република Северна Македония може да продължи пътя си към Европейския съюз откакто извърши контракта и декларацията от 44-ото Народно заседание. Върху Българската социалистическа партия, върху парламентарната група и върху представители на Българска социалистическа партия не е оказван напън от никого. “ Това съобщи ръководителят на парламентарната група на “БСП за България “ Георги Свиленски в коридорите на Народното събрание.

По думите му тази позиция е записана и в съдружното съглашение. " Там е записано еднопосочно на какви условия би трябвало да отговорят съседите от Северна Македония, с цел да продължи процеса по присъединение “, уточни той.

Георги Свиленски бе безапелационен, че това е алена линия, която Българска социалистическа партия няма по какъв начин да прекрачи. " Тя е алена линия и за всички български жители. Обществото по тази тематика е обединено, над 80% от българските жители поддържат позицията и на Българска социалистическа партия, и на съдружното ръководство, а и в огромна част от опозицията среща поддръжка “, сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР