Нашата политическа декларация е израз на почит и солидарност с

...
Нашата политическа декларация е израз на почит и солидарност с
Коментари Харесай

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС настояват Терзиев да забрани чес...

" Нашата политическа декларация е израз на респект и взаимност с битката на Алексей Навални, който беше показно погубен от режима на Путин. А образецът на неговата неотстъпчивост стана по-силен от всеки път ", акцентира Георгиева.

 

" Същевременно, разбираме, че тъкмо през днешния ден в София ще празнуват убийците му - представителите на този режим, който избива най-смелите си синове, избива украинския народ и нашите сънародници там, режим, който разгласи България за неприятелска страна, а самият той е разгласен от Европейския парламент за терористичен. Обръщаме се към кмета на София с апел да употребява своите пълномощия по член 12, алинея 2 от Закона за събранията, митингите и манифестациите и да наложи възбрана за осъществяване на този успех на гибелта, наименуван честване на „ Деня на бранителите на отечеството “ или Ден на Съветската войска ", означават от " ПП-ДБ " в текста.

Те са на мнение, че " убийството на Навални е черен ден за демокрацията, тъй като всички загубихме един от най-смелите и достойните й модерни бранители, само че най-черен е той за самата Русия, която изгуби безрезервен и самоуверен родолюбец, който обичаше същински своя народ ". Той искаше Русия, такава каквато всички ние я желаеме – демократична, свободна, мирна и невойнстваща страна. Затова и режимът на Путин го умъртви. Преди това той умъртви Анна Политковская, Борис Немцов, Сергей Магнитски и хиляди дръзнали да показват свободна от властта позиция, или просто станали „ неуместни “, допълниха от обединението.

 

Общинските съветници считат, че Путин ще настава до такава степен, докъдето цивилизацията отстъпва. Не би трябвало в нито един миг да забравяме, че най-питателната храна за злото е страхът и бездействието. Не би трябвало да забравяме, че хиляди политически преследвани, споделили и дума против режима, са в пандизите и лагерите в Русия и над тях тегне същата опасност, прецизираха от ПП-ДБ-СС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР