„Нашата партия е с виждане, че е трябва да има

...
„Нашата партия е с виждане, че е трябва да има
Коментари Харесай

Христо Проданов: БСП е с виждане, че е трябва да има правителство

„ Нашата партия е с виждане, че е би трябвало да има държавно управление, тъй като има значими въпроси, които би трябвало да бъдат решени като актуализацията на бюджета, преизчислението на пенсиите, Планът за възобновяване и развиване “, съобщи Христо Проданов от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “.

„ Националният съвет даде мандат на преговорния екип да упорства за обществените политики, свързани с приходите на хората – преизчисляването на пенсиите, образованието и науката, опазването на здравето и схваща си битката с корупцията “, уточни той във връзка договарянията с Има Такъв Народ за сформиране на кабинет.

Според него през последните 12 години ръководството на България е имало една единствета посока – обири и корупция. „ Трябва да баде заложена посока за развиване, която да бъде следвана дълготрайно “, сподели той.

За служебния кабинет от Българска социалистическа партия имат добра оценка, означи Христо Проданов. „ Най-важното е, че провежда почтени избори, значително се оправи с купения и корпоративния избор и това значително се отрази на резултатите на ГЕРБ “, уточни той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР