Нашата оценка за това, което видяхме по медиите за анализа

...
Нашата оценка за това, което видяхме по медиите за анализа
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Българските избиратели гласуваха за промяната

Нашата оценка за това, което видяхме по медиите за разбора на екзитпола на организациите е, че българските гласоподаватели на тези избори гласоподаваха за смяната. Ние от Движение за права и свободи също заложихме на смяна още при съставянето на нашите листи, а и в предизборната ни акция, тъй че нашият прочит на общата оценка, която има към сегашния миг е, че българските гласоподаватели избраха смяната, гласоподаваха за смяната. Това съобщи на конференция водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Анализаторите по скоро стъпват върху аритметиката, в сравнение с да вършат политически модели и конфигурации. От наша позиция по-скоро няма да вършим разбор на анализаторите сега, а ще изчакаме да излязат окончателните изборни резултати и тогава ще създадем нашите разбори, добави водачът на Движение за права и свободи.

На въпроса дали биха се коалирали с ГЕРБ, той сподели, че ще изчакат окончателните изборни резултати.

Поне от 4 години приказваме за нуждата от нормалност в политиката и възобновяване на демокрацията, сподели той.

„ Досега гледахме разбора на екзитпол и видяхме общата оценка и картина на тези избори и в тази връзка желая да поздравя всички гласоподаватели в страната и чужбина за интензивността на тези избори, даже в изискванията на пандемия и дружно с това благодаря на всички гласоподаватели, които гласоподаваха за Движение за права и свободи и в страната, и в чужбина, в това число и в Република Турция, които поддържаха и програмата за ускореното икономическо развиване на страната “, съобщи Мустафа Карадайъ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР