Нашата образователна система няма капацитет да обслужва всички индивидуални случаи.

...
Нашата образователна система няма капацитет да обслужва всички индивидуални случаи.
Коментари Харесай

Бивш образователен министър: Изолаторите в училищата са екзотична мярка

Нашата просветителна система няма потенциал да обслужва всички самостоятелни случаи. Това съобщи в утринния блок на БТВ някогашният министър на образованието проф. Тодор Танев във връзка наложителното носене на маски от учениците в коридорите на учебните заведения.

"Малцина не одобряват ограниченията против ковид в учебните заведения. Не е от най-приятните неша да се носят маски в учебните заведения, само че нямаме различен избор ", сподели още той.

"Освен обучение, би трябвало да има образование. Мерките ще възпитат у децата предстоящ взор за епидемиите ", разкри проф. Танев

"Изолаторите в учебните заведения за деца със признаци на ковид са екзотична мярка. Той не е добре от позиция на душeвността на децата. Сигурен съм, че има различни способи, посредством които да се избегне изолатора ", разяснява някогашният учебен министър.

"Живеем в цифров век. Само присъствените форми на образование не могат да оказват помощ, само че към този момент нищо не може да замести дейно ходенето на учебно заведение ", приключи проф. Тодор Танев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР