Нашата кампания беше най-евтината и най-смислената. Нашата кампания беше единствената,

...
Нашата кампания беше най-евтината и най-смислената. Нашата кампания беше единствената,
Коментари Харесай

Марешки заплаши Слави с протести и го нарече утьо

Нашата акция беше най-евтината и най-смислената. Нашата акция беше единствената, която споделяше защо сме, а не срещу какво. Не влязохме в Народното събрание поради разнообразни фалшификации и операции от рода на: те са изнасилвачи, те са крадци, те няма да влязат, тяхната акция е най-скъпа. Искам да благодаря на всички българи, които гласоподаваха за нас.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ водачът на партия "Воля " Веселин Марешки, който разяснява изборните резултати и бъдещата политическа обстановка в страната.

"Излизам чист и неоптнен от мандата в Народното събрание. Не съм откраднал един лев от българския народ и декларирам това гордо. Аз си представям политиката и политиците малко по-различно от това да се плезя и да съм татуиран от горе до долу.

Няма да излизам от политиката и давам един ден на втория (Слави Трифонов - бел.ред.), който ще прави държавно управление, тъй като първият в лицето на Бойко Борисов очевидно няма да успее да направи кабинет. Ако вторият в Народното събрание, още на първия ден не одобри дотация от един лев и мажоритарни избори, аз ще отида и ще му кажа, че не е мъж, а следващия утьо, който подлъга българите и ги лъже. В момента те ( "Има подобен народ " - бел.ред.) могат да изпълнят всичко от референдума, на който аз също гласувах за. Имат голяма поддръжка за това. Ако не го създадат, значи са утьовци ", повтори Марешки.

"Аз не разбирам за какво тези хора не излизат и не разясняват изборните си резултати. Това приказва за две неща - или ги е боязън, или водят договаряния за надълбоко задкулисие, с което да разпарчатосат страната. Аз ги приканвам да излязат от дупките си и да кажат какво ще вършат. Продължавам в политиката с "Воля ". Ще даваме оферти, които са в помощ на българския народ.

Ние сме партия, която няма да отстъпи от тези неща и сценаристите и шоумените да се стягат. Ако ги няма дотацията от един лев и мажоритарния избор още на първия ден, ние излизаме на митинг.

Новият план за Конституция на президента ще го науча наизуст. На ГЕРБ плана го прочетох незадълбочено, само че този ще го науча наизуст и ще го поддържа, в случай че в действителност оказва помощ на българите да заживеят по-добре ", даде обещание Веселин Марешки.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР