„Нашата държава понякога подценява важността на такива участия, но затова

...
„Нашата държава понякога подценява важността на такива участия, но затова
Коментари Харесай

"Атака" праща ямболски ученици на олимпиада в Япония

„ Нашата страна от време на време подценява значимостта на такива участия, само че по тази причина партия АТАКА дава рамо. Тези надарени деца ще отидат със своите родители и ще вземат участие в олимпиадата. Ямболската математическа школа беше страхотна, печелеха златни медали по света, популяризираха България и в този момент ще помогнем това да продължи. Горд съм с учениците от моята родна гимназия и съм сигурен, че ще завоюват награди в Япония”, сподели Сидеров в родния си град.

Директорът Евгений Иванов благодари сърдечно на Сидеров и показа, че чака повече хора да поддържат финансово младите гении на България.

Пред събралите се поданици на града Сидеров изрази задоволство, че най-сетне е съумял да се пребори за създаване на новата болница. „ Лобирах за това, благодаря на премиера, на финансовия министър, на министъра на опазването на здравето, че откликнаха. Искам да ви кажа, че беше доста сериозен напън, не стана елементарно, само че най-после планът е подготвен. Имам гордостта, като определен от Ямболския изборен регион, че след 35 и повече години болничното заведение ще стане”, сподели още Сидеров.

Водачът на евролистата доктор Георги Димов акцентира, че от партия АТАКА имат една цел – мощна България, а мощна България може да стане, като задържим младежите тук. „ Българите да живеят като европейци по приходи, а освен на думи”. В Ямбол той напомни, че не вършат предизборни концерти с песни, танци и празни обещания, а подкрепят възпитаници и студенти от цяла България.

„ Да останат при своите фамилии, да гледат децата си в родината”, заключи Димов и прикани на 26 май да се гласоподава с номер 14 за отбрана на българския интерес в Европарламента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР