Нашата държава не функционира в обществен интерес. Трябва да се

...
Нашата държава не функционира в обществен интерес. Трябва да се
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: По-добре избори до дупка, колкото корупция до дупка

Нашата страна не действа в публичен интерес. Трябва да се стартира спор по значимите тематики за обществото. Няма кой да заплати заплатите на медсестрите в общинската болница в Пловдив, а са изхарчени милиони за Европейската столица на културата. Това съобщи в предаването „ ЕвроДикоф ” някогашният вицепремиер Костадин Паскалев.
Не може да участваме в „ Южен поток”, което е национално изменничество. Сега желаеме „ Турски поток”. Не Русия не си е свършила работата, а българската страна.

„ Булгартабак” в Благоевград преди броени дни затвори порти. Фабриката създава 30 000 тона цигари, като огромна част от тях са за експорт. Как може при ясни обстоятелства някоя от държавните институции да не взема ограничения. 2500 души от това дружество със междинна заплата над 2000 лева останаха на улицата.

Сриването на комерсиалния указател също е предмет на корупционна договорка. Някой е имал интерес това да стане. Кой е направил спекулация от 100 млн.лв.? По-добре избори до дупка, колкото корупция до дупка, безапелационен е Костадин Паскалев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР