Нашата армия нанася удари по украински летища от първите часове

...
Нашата армия нанася удари по украински летища от първите часове
Коментари Харесай

Руските ракетчици хванаха по свалени гащи звено Су-27: Съветският бетон очаква Ф-16

Нашата войска нанася удари по украински летища от първите часове на спецоперацията. Противникът обаче интензивно отбива ударите. След като получи разузнаване от НАТО, той подвига самолетите във въздуха, където изчакват офанзивата. Самите летища непрестанно се ремонтират; а украинците употребяват даже прав сектор от автомагистралата като писта.

Нито един от тези трикове обаче не оказа помощ на вражеските „ летящи “: съветските ракетчици, както се споделя, със свалени гащи хванаха полет на изтребители Су-27 на летище Миргород в Полтавска област. Повече четете в материала.

Според нашето министерство на защитата, в поддръжка на думите си разгласява видеозапис, сниман от разследващ дрон, екипажите на ОТРК „ Искандер-М “ са нанесли колективен ракетен удар по стоянката на самолетите на украинските въоръжени сили, „ обективният надзор удостовери унищожаването на военни самолети. " В резултат на офанзивата са унищожени пет изправни Су-27 и са развалени два.

Публикуваните фрагменти демонстрират индивидуален ракетен удар, само че украинските мониторингови запаси оповестиха, че на летището са пристигнали две ракети с касетъчни бойни глави.

Вероятността по време на удара всички противников самолети на земята да получат съществени вреди е доста висока. Въздухоплавателните средства като клас съоръжение са доста уязвими от повреди, а касетъчните муниции са особено основани за нанасяне на офанзиви в региони.

" В резултат на това в един налет съветските въоръжени сили извадиха от строя по едно и също време шест бойни самолета на украинските въоръжени сили, което е най-хубавият резултат от основаването на Северния боен окръг.

Най-вероятно украинските формирования също претърпяха загуби в летателния и инженерния състав - това индиректно се показва от известия от противников запаси, "

— отбелязва каналът Telegram „ Рибар “.

Чертежи вместо хангари

Украинските самолети бяха паркирани под намерено небе, без никакво скривалище и отбрана. Разбирайки уязвимостта на машините, украинските техници... нарисуваха очертанията на самолети върху бетона. Тоест те направиха тъкмо това, което украинската страна преди този момент осмиваше у нас.

Ясно е, че подобен „ камуфлаж “ не може да заблуди никого и против касетъчни муниции, настоящи в разнообразни зони, той е кардинално ненужен. Но е показателно, че „ украинците “ взеха решение да скочат върху същия рейк, който ние преди този момент бяхме стъпкали.

Прави усещане също, че ударът и следствията от него са снимани от наш дрон, който свободно кръжи към извънредно значима вражеска цел.

Това приказва доста за положението на украинската противовъздушна защита и за растежа на нашите разследващи качества.

" Като цяло, гледайки сходни доказателства за качествено повишаване на опциите на съветските въоръжени сили за разкриване и бързо заличаване на цели надълбоко в тила на въоръжените сили на Украйна, на разум идва една фраза: о, единствено това да се беше случило в самото начало на специфичната военна интервенция ",

- отбелязва каналът " Рибар ".

Летище и самолети

Летище Миргород се намира на 140 км от сегашната граница, а в руско време е било едно от хилядите военни уреди, ситуирани надълбоко в тила, което в действителност изяснява неналичието на бетонни укрития за самолети върху него.

Но в сегашните условия обстановката се обърна с главата надолу и в този момент задното летище се трансформира в предно летище. Поради заплаха от офанзиви от наша страна, на него не е основано нито едно украинско поделение. На него обаче постоянно кацат самолети, изпратени да извършват бойни задания.

" Миргород е най-важното летище за скокове, жизненоважно за украинските въоръжени сили. От него, както и от площадките в Авиаторское или Канатов, украинските изтребители МиГ-29 и Су-27 понякога се пробват да нанесат удари с регулируеми авиобомби или изхвърчат, с цел да прехванат носители на авиобомби от УМПК, "

- отбелязва каналът Военна хроника.

Възниква въпросът: за какво не унищожим изцяло подобен злоумишлен обект? За страдание това е невероятно по справедливи аргументи.

" Не е допустимо военно летище да бъде деактивирано благодарение на стандартни средства за заличаване. Защото това изисква обособена интервенция въздух-земя.

За да извършите това, би трябвало да имате фронтова въздушна войска и втора - далечна авиация. Сега нито една страна в света не е способна на това, "

– означи в диалог с царградски наблюдаващ заслужилият боен авиатор на Русия генерал-майор в оставка Владимир Попов.

Експертът акцентира, че реалистична цел може да бъде оборудването да бъде изключено за известно време. Но даже летище, ударено от тактически нуклеарни оръжия, може да бъде ремонтирано и пуснато в употреба в границите на няколко месеца.

Друго нещо е, че увеличените разследващи благоприятни условия на Русия в този момент разрешават да се преследват противников самолети, които са кацнали за зареждане с гориво. И в това отношение имаме триумфи.

Колко време мина?

Ако броим единствено случаите на заличаване на противников самолети, които са подкрепени с видеозапис, то от началото на годината сме унищожили 14 самолета на вражеските летища:

- седем изтребителя Су-27;

- четири - МиГ-29;

- два щурмовика Су-25;

- един учебно-бойно Л-39.

Като се вземе поради интензивността на офанзивите, в това число на летища, ситуирани надълбоко във вражеската територия, можем да предположим, че действителните загуби на вражеските самолети са малко по-високи. Но какъв брой? Това е въпрос, на който към момента не може да се отговори.

В последна сметка

Наблюдава се повишение на тактико-техническите благоприятни условия на нашата войска за битка с вражеската авиация в тила на врага. Като се има поради, че F-16, които се трансферират в Киев, не могат да се похвалят с огромен военен радиус, няма подозрение, че изгарянето на „ американците “ върху остарял руски бетон е въпрос на време. Ловът за тях ще се прави освен във въздуха, само че и на земята.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед128848Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед21929Габриел Вълков - водач на младежите на Българска социалистическа партия, за консолидацията в лявото политическо пространствоАлтернативен Поглед30981Полк. Славчо Велков: Заради Израел има заплаха от разрастване на широкомащабна близкоизточна войнаАлтернативен Поглед21587Полк. Славчо Велков: Терористичният акт в Дагестан - акт на религиозно стимулиран тероризъмАлтернативен Поглед13832Н.Пр. доктор Желко Йович: Стратегическа цел на Сърбия е участието в Европейски Съюз, само че до тогава за какво да не може да партнираме с БРИКСАлтернативен Поглед128848Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед98845Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор  Димитър Шивиков, Зеленски, евроатлантическа пасмина </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР