Наш медик стана жертва на побой и грабеж. Разказахме ви

...
Наш медик стана жертва на побой и грабеж. Разказахме ви
Коментари Харесай

Битата и ограбена лекарка в София: Полицаите вършат най-мръсната работа

Наш доктор стана жертва на побой и обир. Разказахме ви за жестокото нахлуване. Инцидентът стана в столичния квартал „ Красна поляна “. Оля Василева е нападната в тил от млад мъж пред входната врата на блока, в който живее. Крадецът опитал да издърпа дамската ѝ чанта, последвали и мощни удари. GlasNews.bg се свърза с пострадалата. Тя показа, че физически към този момент се усеща по-добре.

„ Страха и обидата ще останат. Страх ме е да вървя по улицата, “ сподели Оля.

21-годишният нападател е открит и арестуван за 4 дни от чиновниците на 3-то РПУ. Той е добре прочут на органите на реда и е обвързван с голям брой грабежи и обири, както и за владеене на опиати. Работи самичък.

„ Признателна съм на служителите на реда. Бяха доста учтиви. Не съм съгласна с метода, по който са настроени множеството хора към органите на реда. По моят случай работиха младежи. Разпитваха ме и от престъпна полиция. Докато издирваха причинителя от „ Виетнамските общежития “ ме питаха за положението ми. За тези 4 дни търсене, като че ли не бяха спали. Бяха доста изтощени, само че опитваха по най-бързия метод да го заловят. Полицаите са герои, избрали да правят най-мръсната работа, “ добавя още Даскалова.

Видяла е в тези младежи с изключение на вежливост и образование, само че и доста мощна опора. Хора, от които може да потърси помощ. Допълва, че заместител кмета на квартала е установил, че има над 80% разкриваемост на закононарушения от чиновниците на 3РПУ.

„ Не считам, че служителите на реда са отговорни за нещо, отговорна е правосъдната система. Залавят апаш за грабеж, след това се пускат на независимост и той още веднъж продължава по същия метод. Пред години още веднъж бях ограбена, делото се влачи пет години. Заради късното наказание не вярвам на правосъдната система, имам в полицията, “ сподели Даскалова.

Потърпевшата жена посочи и един добре прочут проблем на живущите в „ Красна поляна “.

„ В нашия регион от край време е цялостно с роми. И не считам, че ром е обидна дума, измежду тях съм срещала и положителни хора. Но знаете с какво главно се занимават те. Хората тук са в непрекъснат боязън да не бъдат нападнати и ограбени. Освен, че са рискови, само че и вършат и живеят в голяма нечистотия. Родители се пробват да поддържат чисти градинките, където да играят децата им. Винаги обаче стоят до тях, в случай че се появят ромските деца, които се бият и хвърлят камъни, “ сподели дамата.

По думите ѝ казусът е явен и се чуди за какво не се прави нищо по въпроса. Тя е на мнение, че ромите би трябвало да се изселят. Техните гета са обкръжили цяла София и страдат елементарните хора.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР