Наш депутат обяви какви са запасите ни от зърно.Публичните изявление

...
Наш депутат обяви какви са запасите ни от зърно.Публичните изявление
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Земеделският министър започва проверки по сигнала на Дунчев

Наш народен представител разгласи какви са запасите ни от зърно.

Публичните изказване на депутата Александър Дунчев са персонална самодейност. В нашата група всеки един има свободата на персонални начинания и изявления. Това сподели депутатът от " Продължаваме промяната "  Росен Костурков в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

По думите му създалата се обстановка има няколко пътя на развиване.

В обединението имаме процедура, по която такива сигнали се обработват. Така можем да се направляваме един различен, сподели още той.

Костурков означи, в обединението са били сюрпризирани от сигнала на Дунчев. И добави, че земеделският министър Иванов ще стартира инспекции. 

Депутатът разяснява и казусът с нарасналите цени на олиото у нас. 

Повишаването на цените на олиото е чиста далавера. Количествата слънчоглед и новата годишна продукция не дават терзания за доставяне и за цените на олиото. Цените на слънчогледа няма да пораснат, добави Костурков. 

Според Костурков най-вече ресурси на зърно в страните от Европейския съюз има в България и Румъния.

Това, което прави държавното управление е да предложи на зърнопроизводителите пазарна цена, близка до тази на борсата. Тази цена е доста по-висока от миналогодишната, сподели още депутатът от „ Продължаваме промяната “.

Според Костурков рецесията със зърното занапред ще се задълбочава, тъй като никой не чака годишна продукция от Русия и Украйна, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР