Населението на планетата постоянно расте, а Земята не се увеличава

...
Населението на планетата постоянно расте, а Земята не се увеличава
Коментари Харесай

Перфектната къща и зиме, и лете

Населението на планетата непрекъснато пораства, а Земята не се усилва по своята повърхност. Затова учени и архитекти оферират хората да се преселят в по-компактни жилища. Като сполучлив вид на тях им се оферират дребни модулни къщи в ексцентрична правоъгълна форма със заоблени ъгли. Интересното е, че тези къщи даже не би трябвало да се строят – те се сглобяват в фабрики и се доставят на купувача към този момент в подготвен тип.

Къщата е направена от качествени и високотехнологични материали с отлични изолационни свойства. Всичко това разрешава модулният парцел да бъде ситуиран при разнообразни климатични условия.

Домът е с отлична шумоизолация, с помощта на тройния стъклопакет. Наличието на микрофилтри обезпечават отличен въздух в пространствата и подсигуряват нужното равнище на мокрота. Подобен парцел ще се хареса изключително на феновете на умни технологии, защото на процедура всичко в него може да се ръководи отдалечено чрез смарт телефон.

Жилищната повърхност на сходни модулни къщи може да са друга – от 36 кв.м. до 96 кв.м. Coodo обаче не се лимитира единствено до жилищната сфера. Архитектите оферират сходен вид парцел да се употребява като плаваща къща, сауна, както и дребен магазин. Отчитайки габаритите на сходна сграда няма да има проблем с това къде тя да бъде ситуирана – на процедура модулните къщи могат да бъдат сложени на всички места.

До местоположението им те се доставя с камион, а разтоварването лишава единствено няколко часа, а от време на време и единствено няколко минути според от размера на модулната къща.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР