Насър не се ангажира с прогноза докога ще продължи тази

...
Насър не се ангажира с прогноза докога ще продължи тази
Коментари Харесай

Виктор Насър, ПП: Българските МиГ-29 са в България и служат да пазят само българското небе

Насър не се ангажира с прогноза докога ще продължи тази обстановка, само че съобщи, че се надява рецесията в Украйна да се позволи допустимо най-бързо. Той беше безапелационен, че обединението ще удържи, макар тежките решения, които от време на време се постановат и отхвърли рецензията на ГЕРБ, че няма координационен център и не е основана организация за бежанците, които влизат в страната.

" Не мога да се съглася, че има закъснение. Ако войната стартира в четири сутринта, българското държавно управление и Народното събрание и всички, които желаят да оказват помощ, работят от същия ден, в който стартира спора. Някъде може да има забавяния, поради смяната в ситуацията, само че се работи непрекъснато и не мога да се съглася, че няма съответно център. Има щаб, без значение по какъв начин тъкмо се назовава. Той работи непрекъснато, може би ще бъде разгласен напълно скоро, само че работа се прави доста и организацията е много добра ", съобщи Насър.

Според народния представител резултатите са налице - хората идват, получават статут, има съгласуваност с работодатели. Той уточни, че това, което прави усещане е, че на никое място няма бежански лагери. Тоест хората са признати или в домовете, или в хотели или на друго място, проведено от страната.

На въпрос дали ръководещите упрекват ГЕРБ, че са провокирали суматохата с горивата в сряда, Насър съобщи, че съответните органи ще преценяват какво тъкмо е станало.

" По-важното е, че доста бързо се позволи казусът, че нямаше такава обстановка. Не е имало липса на горива и не е имало големи отклонения в цените. Тоест значимото е, че доста бързо успяхме да парираме една вест, която се оказа лъжа ", разяснява Насър.

Той прикани да се наблюдават публични източници за информация, с цел да не се стига до такива обстановки. Имало е хора, които са чакали 4-5 часа, с цел да заредят.

" Това, което аз разбрах е, че е било безусловно безмислено, причина не е имало. Лично аз не съм приказвал с нито един човек, който е бил на опашката, само че на идващия ден аз заредих на цена, която беше по-ниска от няколко дребни бензиностанции, които видях в София ", добави националният представител от " Продължаваме Промяната ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР