НАСА разследва първото космическо престъпление. Астронавтката Ан Маклейн е обвинена,

...
НАСА разследва първото космическо престъпление. Астронавтката Ан Маклейн е обвинена,
Коментари Харесай

НАСА разследва първото космическо престъпление

НАСА проверява първото галактическо закононарушение. Астронавтката Ан Маклейн е упрекната, че до момента в който е била на Международната галактическа станция, се е ровила в банковата сметка на партньорката си. На кого принадлежи Международната галактическа станция, законите на коя страна работят в Космоса и по какъв начин се санкционират закононарушения, осъществени отвън Земята? За проблема " Маклейн " споделя Биляна Бонева.

Бившата партньорка на астронавтката - Самър Уордън, твърди, че Ан Маклейн е проверявала банковата ѝ сметка до момента в който била на галактическа задача. Маклейн призна, че е разглеждала финансовото положение на приятелката си с цел да се осведоми дали има задоволително средства за развъждането на сина им.

Ан и Съмър се оженили през 2014 година, като астронавтката е припознала сина на партньорката си. Бракът им обаче траял 4 години. През 2018-а Съмър подала молба за бракоразвод. От раздялата астронавтката се бори за наставнически права за развъждането на детето.

Съмър Уордън: Не разбирам държанието ѝ. Ако в действителност обича това дете, за какво се пробва от самото начало да ме унижи. Аз съм му майка. Колегите на Ан обичат да споделят, че в името на успеха е подготвена даже да убие. Такъв е борбеният ѝ дух.
Семеен спор, който излезе от границите на Земята. Ако въпреки всичко бъде потвърдено закононарушение, то астронавтката ще бъде съдена съгласно американските закони. Правилата на Международната галактическа станция гласят, че престъпни действия, осъществени на нейна територия се санкционират съгласно законодателството на страната, от която са членовете на екипажа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР