НАСА разкри как можете да постигнете детските си мечти и

...
НАСА разкри как можете да постигнете детските си мечти и
Коментари Харесай

НАСА: Това е повече под ваш контрол, отколкото да станете принцеса или Батман

НАСА разкри по какъв начин можете да постигнете детските си фантазии и да станете астронавт.

Знаете по какъв начин дребните момиченца си записват в дневника, че желаят да станат принцеси, само че като малко по-големи осъзнават, че към този момент са изпуснали лодката, с цел да си уговорят среща с принц Хари, преди да преминат към желанието да станат лекари, когато бързо осъзнават, че не харесват игли или кръв и по-късно постоянно се промъква концепцията станат астронавти? При момченцата май е същото, като принцесите са Спайдърмен или Батман.

Е, няма да ви лъжем, пътят да станеш астронавт не е елементарен, само че е повече под ваш надзор, в сравнение с да станете принцеса или Батман, написа businessnovinite.bg.

И по този начин, първо, НАСА има податливост да приема заявки за нови класове астронавти на всеки четири години, което ви дава малко време за подготовка, казва Uniland. 

Първо, в случай че желаете да работите особено за НАСА, би трябвало да сте жител на Съединени американски щати и към този момент да сте успешен професионалист – с минимум две години обвързван професионален опит или д аимате минимум 1000 часа летателно време като пълководец на реактивен аероплан.

О, и би трябвало да сте в положение да издържите физическия изпит за дълготраен полет на астронавт на НАСА, както и евентуално да имате магистърска степен в региона на STEM, или в случай че не, да имате " две години работа към докторска стратегия в обвързвана просвета, технология, инженерство или математика “, както и да сте приключили докторска степен или национално приета учебна стратегия за пилотни проби.

Мениджърът за асортимент на астронавти на НАСА Ейприл Джордан също отбелязва пред IFL Science, че не е значимо единствено това, което вършиме независимо, само че и работата в екип.

" Вие упражнявате за вашите задачи като екип и това е вашият екип в космоса и вашият екип на земята, с който споделяте. Екипните умения са нещо, което е в действителност високо в листата за най-хубави пълномощия, които търсим за тази работа ", отбелязва Джордан.

Макклейн предизвестява, че към момента е " в действителност мъчно да бъдеш определен за астронавт “.

" В класа за 2013 година имаше повече от 6000 кандидати и бяха определени 8. През 2017 година повече от 18 300 души аплайваха и 11 нови астронавти преди малко приключиха този клас “.

" Трябва да кандидатствате. И в случай че не сте определени, кандидатствайте още веднъж (и още веднъж, и отново). На множеството от нас лиши няколко пъти – би трябвало да сте упорити “, споделят астронавтите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР