НАСА и Lockheed Martin най-накрая свалиха тайната на X-59, тих

...
НАСА и Lockheed Martin най-накрая свалиха тайната на X-59, тих
Коментари Харесай

„Тихият свръхзвуков“ самолет X-59 от НАСА и Lockheed най-накрая се появи

НАСА и Lockheed Martin най-сетне смъкнаха тайната на X-59, „ спокоен свръхзвуков “ аероплан, който може да оформи бъдещето и на двете военни и цивилен въздушни пътувания.

X-59 се създава в Lockheed Martin Skunk Works от години, след безплатна помощ от 248 милиона $ от НАСА през 2018 година Това беше единствено първата от доста проучвателен стратегии, ориентирани към НАСА да финансира, с цел да предприеме смели стъпки напред в авиацията, било то във връзка с скорост, успеваемост или размер.

Досега самолетът е бил виждан единствено в разнообразни стадии на демонтиране в хангара; през днешния ден е първият път, когато е излязъл на пистата пред аудитория и, несъмнено, те направиха много работа в оборудването на Локхийд в Палмдейл.

„ Само за няколко къси години ние преминахме от амбициозна идея към действителността. X-59 на НАСА ще помогне да променим метода, по който пътуваме, сближавайки ни за доста по-малко време ", сподели Пам Мелрой, заместник-администратор на НАСА, в прессъобщение. (Обаждането...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР