Нас ни поставят в най-лесната позиция. Върховният ни орган е

...
Нас ни поставят в най-лесната позиция. Върховният ни орган е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма лошо да има лидерски дебати

" Нас ни слагат в най-лесната позиция. Върховният ни орган е забранил да взимаме решение. До този миг нямаме покана. Те в този момент идват на това, за което от два месеца приказваме. " Това сподели водачът на Политическа партия ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов на среща с депутатите от ПГ на ГЕРБ-СДС във включване от централата на партията.

Борисов продължи, че няма неприятно да има лидерски диспути. " Вместо Корнелия Нинова да споделяше, че няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ, да каже да се съберат водачите и да решат при кой и при какви условия това може да се случи “, добави още той. 

" Ние с държавното управление на проф. Николай Габровски им предложихме отдалечени експерт, напомни Борисов. Той добави, че всички тогава са решили да мълчат. " Промяната и Демократична България какво реализираха - декларация с 63 души, дори самата партия на Промяната не беше в цялостния си състав, с цел да гласоподава. Може да се беседва, само че нашата позиция ще е доста твърда, тъй като имаме решение на конгреса ", разясни водачът на ГЕРБ.

" В тази нелека обстановка, те имат късмет да си създадат държавно управление. Демократична България и Политическа партия бяха в държавно управление с тях. Заедно с " Български напредък ", в случай че си намерят и друга поддръжка, а те могат, мога да си създадат държавно управление и без нас ", отсече някогашният министър председател.

Той уточни, че тематиката с оръжието и поддръжката с военна техника за Украйна,  няма да стои пред Демократична България и Българска социалистическа партия, тъй като към този момент има закон и това е завършило. " Ректорите за " Козлодуй " не стоят към този момент на вниманието на Народното събрание, те са в закон. Северна Македония я няма като алена линия, те към този момент договарят с Европейски Съюз, блащгодарение на вас. Преговорите с " Лукойл " - те няма защо да спорят. За Шенген пък имат цялостната ни поддръжка на нас ", сподели още Борисов. 

" Ако ни поканят на договаряния, ще отидем и това ще чуят ", само че изрази подозрение да го създадат.  " Ние свикнахме кабинетите да са безлични, тъй като Радев си ръководи еднолично “, означи водачът на ГЕРБ.

Борисов бе безапелационен, че със кавги като " Джемкорп “ и " Биткойн “ се трансформираме от " страна на съединението, което прави силата, в страна на агитки "   и по този метод гласоподавателите се ненавиждат между тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР