Нарушител, управляващ пикап, беше убит, а полицаят се отърва само

...
Нарушител, управляващ пикап, беше убит, а полицаят се отърва само
Коментари Харесай

Полицай направи фатален инцидент със скорост 175 км/ч

Нарушител, ръководещ пикап, беше погубен, а служителят на реда се отърва единствено с пострадвания. Това се случва след гонене в Съединени американски щати. Вниманието на полицията е привлечено от пикап Ram 1500, който минава на алено и след това отхвърля да спре на полицията, оповестява The Drive, базирайки се на KFSM News.

Преследването продължава към 17 минути, до момента в който се стига до случай. След като водачът на пикапа излиза в насрещната лента с висока скорост и основава опасност за други хора, полицията взема решение да извърши така наречен " полицейски заход " - преследвачът се пробва да завърти преследваната колата с удар по задния калник.

" Четиринадесети, да да го настигнем и да го спрем, той влиза в насрещната лента “, това е заповедта, която служителят на реда получава. Полицаят Майкъл Шон Елис, ръководещ Dodge Charger, влиза вдясно на пикапа и го ударя със скорост 175 км/ч. След момент колата на нарушителя се преобъръща и пада в дупка в профил на пътя, а полицейската кола излетява над нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР