Нарушение на правата на моя клиент за изконни. Срещу Иванчева

...
Нарушение на правата на моя клиент за изконни. Срещу Иванчева
Коментари Харесай

Адвокат Марковски зажали кметицата Иванчева: Милата още страда за градинките, храстите и дърветата в Младост

" Нарушение на правата на моя клиент за изконни. Срещу Иванчева е повдигнато обвиняване без задоволителни доказателства, както изисква закона. С професионално почитание проследявам всички в администрацията на " Младост ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия юрист Марин Марковски, който пази в съда скандалната кметица на " Младост " Десислава Иванчева, която бе хваната с затлъстял рушвет в центъра на София, представен от Блиц. 

" Тук има нещо, което е сложено като драма, а то няма. Има си процедура, от която ще се избере зам.-кмет. Драмата на практика я няма.

Прокуратурата направи нещо забавно за хората. Постави Иванчева като загадъчен кмет, който от пандиза дърпа конците. При нея няма нищо, което да е тайнствено ", добави Марковски.

" Свидетелите в администрацията нямат никакво отношение към обвиняването. Милата Иванчева още страда за градинките, храстите и дърветата в " Младост ". Това, което й се случи, не го поисквам на никого. Надявам се дружно с мен да намерим правдивост ", заключи юристът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР