Народното събрание ще проведе избор на заместник-омбудсман, според проектопрограмата за

...
Народното събрание ще проведе избор на заместник-омбудсман, според проектопрограмата за
Коментари Харесай

НС избира заместник-омбудсман тази седмица

Народното заседание ще организира избор на заместник-омбудсман, съгласно проектопрограмата за работа на депутатите тази седмица.

В пленарна зала влизат промени в Закона за радиото и малкия екран, Закона за отговорностите и договорите, както и законопроекти за изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс с вносител Министерски съвет.

Депутатите ще продължат работа с второто четене на измененията в Закона за подземните благосъстояния - продължение от предходната пленарна седмица.

Правителството остава, петият избор на съмнение се провали

На второ четене ще бъде гласуван Законопроект за изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс, с вносител Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 година Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин и група народни представители, както и на измененията в Закона за военното разузнаване. В четвъртък депутатите ще продължат с разглеждането на второ четене на промени в Закона за хазарта.

Втора точка от дневния ред за този ден планува на първо гласоподаване да бъде прегледан Законопроект за изменение и допълнение на Закона за локалните налози и такси.

В оферти дневен ред за този ден е очакван и избор на заместник-председател на Комисията за финансов контрол. Второто гласоподаване на общия законопроект за изменение и допълнение на Закона за локалното самоуправление и локалната администрация е четвърта точка от плана на програмата.

В петък депутатите ще обсъдят Законопроект за одобрение на Изменението на Споразумението сред държавното управление на Република България и Международната банка за възобновяване и развиване за даване на поддръжка за Офис на Световната банка в България. Изборът на членове на Комисията за енергийно и водно контролиране е точка втора за петък. Предвиден е и постоянен парламентарен надзор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР