Народното събрание ще обсъди на второ четене промените в Изборния

...
Народното събрание ще обсъди на второ четене промените в Изборния
Коментари Харесай

Парламентът ще обсъди на второ четене промените в Изборния кодекс

Народното заседание ще разиска на второ четене измененията в Изборния кодекс, съгласно проектопрограмата за работа на депутатите тази седмица.

На първо четене в първия пленарен ден ще бъдат разисквани законопроекти за промени в Закона за указател БУЛСТАТ, Закона за физическото образование и спорта и Закона за електронната търговия.

Второто четене на Законопроекта за допълнение на Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2020 година е планувано като точка първа за четвъртък, 17 септември 2020 година В дневния ред за тогава е и второто четене на измененията в Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване за 2020 година

Точка трета от проектопрограмата за четвъртък е разискване на първо четене на промени в Семейния кодекс. Освен това депутатите ще прегледат на първо четене и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за административните нарушавания и санкции. В плана на програмата е включен и отчет на Междуведомствената комисия за експортен надзор и неразпространение на оръжията за всеобщо заличаване към министъра на стопанската система за 2019 година

В петък депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения, след което е очакван постоянният парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР