Народното събрание не прие идеята на БСП депутатите да не

...
Народното събрание не прие идеята на БСП депутатите да не
Коментари Харесай

НС отхвърли червената идея парламентът да не почива през август

Народното събрание не одобри концепцията на Българска социалистическа партия депутатите да не излизат в лятна почивка през август. Решението беше взето със 70 гласа " за ", 12 " срещу ", 101 " въздържал се "
Идеята на социалистите беше депутатите да работят до приемане на три законопроекта, с които да се решат проблемите на децата с увреждания. Става въпроса за закони за обществените услуги, за хората с увреждания и за персоналната помощ.
" Хората с увреждания сме всички ние, дано не почиваме през август ", по този начин депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков започва дебатите. Според " аленият " Антон Кутев Народното събрание доста просрочен със законодателния развой за хората с увреждания. " Смисъл да се работи през август има, тъй като за хората с увреждания е болежка ", уточни той.
От ГЕРБ обясниха, че осъзнавали значимостта на казуса на хората с увреждания. Трябвало да се смени напълно системата за обществено подкрепяне на хората с увреждания, тъй като тя не отговаряла на потребностите им. Управляващите желали да се реализира резистентен закон. Решавайте проблемите, прикани Ирена Анастасова от Българска социалистическа партия, която уточни, че проблемите на тези деца били тежки.
Соцлидерът Корнелия Нинова също взе думата. " Седя и ви виждам чудото и сеира, показа тя. 279 натискания имате вие, ръководещите, с цел да лишите онкоболните от медикаменти предходната година. След позвъняване на премиера си променихте вота. Вие гласувате без да мислите ", съобщи тя.
" От чие име говорите ", попита водачът на алените. Тя прочете писмо на майките до левицата, в което те декларират, че поддържат концепцията законодателят да не почива през август. Нинова уточни, че столетницата е подготвена да припознае и внесе закона на Мая Манолова .
" На една столетна партия не й отива да подскача, тъй като може да получи инфаркт ", съобщи Тома Биков от ГЕРБ. Според него левицата била дементно болна.
" Виждам ви като лобисти ", включи се и Вежди Рашидов . " Цял ден си вършиме PR ", ядоса се той и съобщи: " Проблемът се взема решение с властови запас и рационално ". " Как си позволявате с болките на хората да вършиме политика, не ви ли е позор ", добави Рашидов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР