Народното събрание избира заместник-омбудсман, според приетата програма за работа на

...
Народното събрание избира заместник-омбудсман, според приетата програма за работа на
Коментари Харесай

Народното събрание избира заместник-омбудсман

Народното заседание избира заместник-омбудсман, съгласно признатата стратегия за работа на Народното събрание. В пленарна зала тази седмица влизат промени в Закона за радиото и малкия екран, Закона за отговорностите и договорите, както и законопроекти за изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс, с вносител Министерски съвет.

На второто четене ще бъдат прегледани промени в Закона за подземните благосъстояния, Закона за военното разузнаване, както и в Гражданския процесуален кодекс, с вносител Крум Зарков.

Народно събрание избира заместник-омбудсман тази седмица

В четвъртък депутатите ще прегледат на второ четене промени в Закона за хазарта. Втора точка от дневния ред за този ден планува на първо гласоподаване да бъдат разисквани промени в Закона за локалните налози и такси.

В дневен ред е и изборът на заместник-председател на Комисията за финансов контрол. Второто гласоподаване на общия законопроект за изменение и допълнение на Закона за локалното самоуправление и локалната администрация е четвърта точка от програмата в четвъртък.

В петък депутатите ще обсъдят Законопроект за одобрение на Изменението на Споразумението сред държавното управление на Република България и Международната банка за възобновяване и развиване за даване на поддръжка за Офис на Световната банка в България. Изборът на членове на Комисията за енергийно и водно контролиране е точка втора за петък.

Предвиден е и постоянен парламентарен надзор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР