Народното събрание гласува напускането на депутата от ПГ на Продължаваме

...
Народното събрание гласува напускането на депутата от ПГ на Продължаваме
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков вече е аут от парламента

Народното заседание гласоподава напускането на депутата от ПГ на " Продължаваме промяната " Георги Гвоздейков.

Искането за освобождението му бе заложено като точка номер едно за сряда.

Напускането идва единствено няколко седмици, откакто името на народния представител бе забъркано в конспирация от партия " Възраждане ".

Преди 10 дни от политическа мощ оповестиха, че Гвоздейков се е явил на конкурс за Директор на Дирекция „ Летателни стандарти “ и го е спечелил съгласно тях без да има нужната подготовка за поста.

Според информация от източници на партията, в границите на един ден той е бил назначен на съответната служба до момента в който е депутат, след което стартира да употребява неплатен отпуск, с цел да резервира мястото си като шеф, до момента в който е народен представител.

От Политическа партия изрично отхвърлиха тази информация.

" Георги Гвоздейков в никакъв случай не е назначаван за шеф в Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “, което можем да потвърдим и със фотография от трудовата му брошура. Нещо повече, депутат няма по какъв начин да заема такава служба съгласно Закона за държавния чиновник ", декларират от Политическа партия в тази връзка. Оттам показаха също, че Гвоздейков се явява на конкурс, който е разгласен още преди предизборната акция.

" Нашата група ще следим с голям интерес развиването от тук нататък на господин Гвоздейков и всички неща, които се случват към него, тъй като тази процедура и слагането на този човек на поста, на който смятате да го поставите по-късно, е задействана много преди този момент.

Нулевата приемливост към корупцията се показва по забавни способи, от време на време подготвяйки процедура за съответен човек, преди служебния кабинет. И като се стигне до пазаруване на хеликоптери, всички би трябвало да сме доста деликатни от коя компания, от кое място и по какъв начин какво ще вземем с цел да бъде всичко вярно и почтено ", сподели водачът на Има Такъв Народ Тошко Йорданов по време на дебатите за оставката на Гвоздейков в Народно събрание.

" Ние излизаме тук и разясняваме какво господин Гвоздейков желал да направи. Едни го хвалят, други му пожелават триумф, трети ще го следят. Съвсем обикновено и той да си каже думата. Ако реши, това несъмнено не е наложително, само че е редно, когато става въпрос за спекулации. Нищо ужасно няма, отново дублирам още повече, че един политик, какъвто е господин Гвоздейков, най-нормалното нещо е да излезе на трибуната и да изясни за какво подава оставка като депутат. А може би се отдръпва от политическия живот на страната, което мисля е съществено събите ", сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Към апела за пояснение от се причисли и Александър Несторов от Движение за права и свободи.

" Искам много съществено да се причисля към вашия апел господин Гвоздейков да излезе тук и да излезе и да стимулира по-дълбоко желанието си за оставка ", сподели Несторов.

" Аз няма да ви преча да се грижете за господин Гвоздейков. Въпросът е, че не е морално, това, което вие доста обичате, в последните дни на едно ръководство, хората да скачат по всякакви постове, единствено, тъй като си тръгваме. Още повече да вършим състезания, експресни състезания ", Станислав Анастасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР