Народно събрание тази седмица ще започне редовното си заседание с

...
Народно събрание тази седмица ще започне редовното си заседание с
Коментари Харесай

Ето какви законови промени ще обсъждат депутатите днес

Народно заседание тази седмица ще стартира постоянното си съвещание с преустановяване пълномощията на народния представител Валентин Николов , който подаде оставка, оповестява БГНЕС.
В програмата на депутатите следва решение за разпределяне на държавни парични награди за особени заслуги към българската страна и нацията . Предстои второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Административнопроцесуалния кодекс, второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за гражданското въздухоплаване, второ гласоподаване на промени в Закона за ограниченията против изпирането на пари, както и второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за концесиите.
 Нови промени в Закона за концесиите, съгласно Българска социалистическа партия за да се заобиколи Закон за обществените поръчки Нови промени в Закона за концесиите, съгласно Българска социалистическа партия за да се заобиколи Закон за обществените поръчки
Поредни допълнения в Закона за концесиите осигуриха депутатите на първо четене в Народното събрание. Със законопроекта се привеждат в цялостно съо...
Депутатите ще подложат на първо гласоподаване Законопроект за изменение и допълнение на , Законопроект за изменение и допълнение на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, както и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за автомобилните транспорти. Предстои да бъде прегледан и Проект на Програма за развиване на отбранителните качества на въоръжените сили на Република България 2032 и Проект на решение за приемане на програмата и за установяване числеността на въоръжените сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР