Народният театър Иван Вазов за пореден път стана арена на

...
Народният театър Иван Вазов за пореден път стана арена на
Коментари Харесай

Обърнаха Народния театър на циркова арена

Народният спектакъл „ Иван Вазов ” за следващ път стана сцена на изострен спор, само че този път в обществените мрежи. Причина за гневните мнения сред  журналиста Горан Благоев, който бе повдигнат за претендент –президент от партията на Цветан Цветанов „ Републиканци за България ” и журналистката Искра Ангелова, която беше кандадт- народен представител от Политическа партия, стана визитата на Кирил Петков в Народния спектакъл.



В собствен пост Искра Ангелова  ясно демонстрира възхитата си, че Петков е видян в театъра, като по думите ѝ той е първият политик, който вижда там. Към статуса  си  тя е споделила и щастлива фотография на Кирил и Линда Петкови.

Това от своя страна провокира ядосан коментар от Горан Благоев, който упрекна колежката си в неприятна реклама.





„ Лоша реклама им правиш. С цялото ми почитание към теб ”, написа той.

След този коментар Искра Ангелова атакува Горан Благоев, че Цветанов надали върви на спектакъл.





Припомняме, че кандидат-депутатката Искра Ангелова провокира остри мнения в обществените мрежи след, като диагностицира собствен сътрудник за аутист.

Избликът на Ангелова беше подбуден от присъединяване в Българска национална телевизия на претендента за народен представител от партия „ България на труда и разсъдъка ”.

„ Някакъв аутист пробва да изясни по националната телевизия (БНТ), че ще се бори за извеждането на Българя от Европейски Съюз ”, гласи първичният пост на представителката на Политическа партия, по-късно няколко пъти редактира написанато, като към него прибавя, че желае „ да се гръмне ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР