Народният съвет (парламентът) на Луганската народна република прие в петък

...
Народният съвет (парламентът) на Луганската народна република прие в петък
Коментари Харесай

ЛНР се интегрира към Руската федерация и с нова Конституция

Народният съвет (парламентът) на Луганската национална република одобри в петък актуализирана Конституция, съгласно която публично се афишира за част от Руската федерация , заяви " Интерфакс ", базирайки се на информация от Народното събрание на ЛНР.

Според източника на организацията от луганския Народен съвет в новата Конституция Луганската национална република е избрана като " индивид на Руската федерация " . За смяната в главния закон на ЛНР са дали своят вот всичките 43 депутати, участвали в залата по време на съвещанието.
 Путин назначи съветски прокурори в четирите анексирани украински области
Путин назначи съветски прокурори в четирите анексирани украински области

И спомагателни компенсации за убити или ранени чиновници там

" Решението е признато единомислещо. Поздравления ", разяснява резултатите от гласуването представителят на Народното събрание Денис Мирошниченко , представен от ТАСС.

Държавната съветска осведомителна организация показва, че на съвещанието е участвал и краткотрайно изпълняващият длъжността държавен глава на ЛНР Леонид Пасечник . По думите му новата Конституция дефинира реда за съставяне на органите на властта и администрацията на ЛНР .
 За жителите на анексираните територии Русия печата съвсем 1 трилион рубли
За жителите на анексираните територии Русия печата съвсем 1 трилион рубли

Там системата за безналични заплащания е едва развита

" Тя към този момент ще се назовава Конституция на Луганската национална република на Руската федерация . Това също е знаков, предопределен миг за нашата република, който ще ни разреши за в бъдеще към този момент безусловно законно да пристъпим към сформирането на органите на властта и администрацията на Луганската национална република. И това сигурно още веднъж подчертава, че ние оптимално бързо и ефективно се интегрираме към Русия в правното поле и ставаме пълноправен субект на Руската федерация ", разгласи той.

На 11 ноември  Мирошниченко е съобщил за ТАСС, че текстът на новата Конституция на е изцяло подготвен и минава през процедура на дефинитивно координиране от институциите. Според него новата Конституция не се разграничава доста от тази, която е била в действие в ЛНР в последните осем години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР