Народният представител в 47, 48 и 49 Народно събрание Искрен

...
Народният представител в 47, 48 и 49 Народно събрание Искрен
Коментари Харесай

ПП издига Искрен Арабаджиев за кандидат за кмет на Ловеч

Народният представител в 47, 48 и 49 Народно заседание Искрен Арабаджиев е претендентът за кмет на община Ловеч от Продължаваме смяната. Днес общинската конструкция на Политическа партия показа пред медии кандидатурата му, която е и първата публично оповестена за община Ловеч. 

 

По време на конференцията претендентът за кмет уточни главните цели за града, по които ще работи, с цел да върне доверието на своите съграждани както в локалната власт, по този начин и в това, че градът се движи в вярна посока. 

 

Искрен Арабаджиев споделя, че залага на сила, опит и необремененост от локални зависимости, които ще му оказват помощ да реализира бистрота в работата на администрацията, като главната му цел е тя да работи самодейно, бързо и дейно. Освен това измежду значимите задания, които си слага, е доста да усъвършенства връзката с жителите и да поддържа дейна връзка с тях.  

 

Той уточни, че ще работи интензивно за благоустройството на кварталите, положително обмисляне на ремонтите в тях, както и ефикасен надзор на дейностите. Сред значимите задания са и привличане на вложители, които да основат конкурентна работна среда.  

 

„ Време е Ловеч да е изменен град. Време е градът да има кмет ловчалия. “, споделя Арабаджиев и добавя, че е време да се извърнат отрицателните трендове, поради които популацията на града се топи.

 

„ Време е да активираме капацитета на града и да създадем среда и условия за задържането и връщането на повече младежи. Време е да накараме ловчалии да не се опасяват да мечтаят и да знаят, че могат да осъществят фантазиите си в града, " споделя още той.

 

Подготовката по съставяне на екип от заместник-кметове и общински съветници е в ход. В идващите седмици Искрен Арабаджиев и екипът му възнамеряват срещи с жители, по време на които да споделят визията си за развиване на града, както и да чуят кои са главните проблеми и цели за жителите на Ловеч, с цел да потърсят дружно работещите решения за тях. 

 

Източник Новини.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР