Народният представител в 44-ото Народно събрание доц. д-р Георги Йорданов

...
Народният представител в 44-ото Народно събрание доц. д-р Георги Йорданов
Коментари Харесай

Доц. д-р Георги Йорданов зарадва ученици с картинен речник

Народният представител в 44-ото Народно заседание доцент доктор Георги Йорданов посети през днешния ден ОУ " Пенчо Славейков " в кв. Столипиново. Той се срещна с шефа на образователното заведение Екатерина Делинова и разиска с нея най-горещите проблеми на българското обучение - здравно, екологично, гражданско и интеркултурно.

Народният представител видя медицинския и зъболекарски кабинети в учебното заведение. След това доцент Йорданов посети петте новаторски кабинета на второкласниците, които бяха напълно преобразени по време на лятната почивка. На децата той подари картинен речник, съгласуван с задачите на нововъведенията, а точно - посредством онагледяване да се запаметят избрани думи от текстове по Български език и литература и Околен свят.

Доц. Йорданов поздрави учениците и им пожела да учат доста, с цел да осъществят фантазиите си и приветства нововъведенията, осъществени от госпожа Делинова и нейния упорит екип. В знак на признателност децата рецитираха стихотворения.

Посещението на доцент Йорданов съответства с честването на Деня на мира в учебното заведение. Той участва на символичното стартиране на бели гълъби от учениците.

Припомняме, че ОУ " Пенчо Славейков " е измежду утвърдените от МОН със статут на новаторско, като 100% от учениците в него са от квартал „ Столипиново “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР