Народният представител Стоян Таслаков, председателят на местната структура на “Възраждане”

...
Народният представител Стоян Таслаков, председателят на местната структура на “Възраждане”
Коментари Харесай

Стоян Таслаков: Това е годината на “Възраждане”. Нашите международни партньори ни очакват

Народният представител Стоян Таслаков, ръководителят на локалната конструкция на “Възраждане” в град Пещера - Мария Джуркова и Мариела Петрова, която беше издигната за претендент за кмет от “Възраждане” на община Лесичово дадоха взаимна конференция в Българска телеграфна агенция - Пазарджик.

Темата на конференцията беше идните европейски избори и интеграцията на най-голямата опозиционна мощ в огромното европейско семейство на всички партии и организации, защитаващи концепцията за опазване на националния суверенитет и самостоятелност и цялостното застраховане на гражданските ползи и демократични правила.

“Ние не сме сами, ще се борим дружно в Европейския парламент за запазването на идентичността на демокрациите, в сходство с характерностите на всеки народ. Всеки има правото да бъде друг и неповторим. Ако отидете в Западна Европа, ще видите, че нашите сътрудници от “Алтернатива за Германия”, да вземем за пример пазят личните си, национални ползи и, по тази причина там няма да чуете нещо хубаво за тази политическа организация - те са подложени на същите медийни и политически репресии като нас.

Няма никаква независимост на словото, сега в България има огромна заплаха - има Проектозакон, импортиран от ПП-ДБ които ще окаже рестрикции върху свободата на словото”, съобщи националният представител от “Възраждане”, Стоян Таслаков.

Той уточни и главните точки, зад които всички партии в Европа, които са сътрудници на “Възраждане” от политическо семейство на “Идентичност и демокрация”, са се обединили - дейности в синхрон с правилата на демокрацията, опазване на националния суверенитет, запазване на националната еднаквост, опазване на свободата като висша полезност и разглеждането на културата като пиедестал от политическата активност.

“От резултатите на евроизборите зависи какви решения ще се вземат в Европа и по какъв начин България ще взе участие в тях - дали ще бъдем пълновръстен и почитан сътрудник или потиснат и пъхнат в ъгъла, прислужник. За разлика от другите партии, ние имаме сътрудници в Европа, които ни почитат и считам, че в случай че имаме повече представители в ЕП, ще можем по-добре да защитим българския народен интерес - да не разрешаваме реализирането на Зелената договорка, унищожаването бранш “Енергетика” и на бранш “Земеделие”, уточни още Стоян Таслаков от “Възраждане”.

“Както в Народното събрание и в локалните парламенти, “Възраждане” ще пази, само българските ползи в Европейския парламент. ", съобщи още националният представител.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР