Народният представител от Враца Георги Георгиев даде на прокуратурата министъра

...
Народният представител от Враца Георги Георгиев даде на прокуратурата министъра
Коментари Харесай

Депутат от Враца даде министър Шишков на прокуратурата

Народният представител от Враца Георги Георгиев даде на прокуратурата министъра на районното развиване и благоустройството Иван Шишков. Това заяви самият той в персоналния си профил в обществената мрежа.
Според депутата от ПГ на Политическа партия, в сигнала му се съдържа искане за инспекция на новоизградените сектори, които към този момент са деформирани и рискови. Той упорства за инспекция за какво не се поддържа остарелият път, с цел да не стават произшествия.

На 18 януари в качеството си на депутат и член на Комисията по предварителна защита и противопоставяне на корупцията подадох сигнал до Главния прокурор на Република България по отношение на увреждане на бюджета на Република България при заплащания за създаване на Автомагистрала „ Хемус “, създаване на пътя „ Мездра-Ботевград “ Лот 1 и Лот 2, заплащания по контракти за настоящ ремонт и поддържане (ТРП) по времето на министър Шишков. Преди месец приканих прокуратурата да се сезира и в този момент просто продължих процеса ", написа врачанският народен представител. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР