Народният представител от Възраждане Даниел Проданов внесе проект на Решение

...
Народният представител от Възраждане Даниел Проданов внесе проект на Решение
Коментари Харесай

„Възраждане“: Предлагаме Народното събрание да гласува изпращане на хуманитарна помощ за Ивицата Газа

Народният представител от „ Възраждане " Даниел Проданов внесе план на Решение за предприемане на ограничения по отношение на филантропичната рецесия, в резултат на спора в Ивицата Газа на съображение член 86 от Конституцията на Република България. Решението дава мандат на Министерския съвет на Република България да разиска и приложи пакет от ограничения и дейности.

„ От „ Възраждане " предлагаме да се окаже филантропична помощ на цивилното палестинско население, наранено от военните дейности, съгласно обективните благоприятни условия на страната ни. Разбира се, това би трябвало да стане, съобразявайки се с оперативния механизъм за безвредно изпращане, приемане и предпазване на доставки на филантропична помощ, в частност медикаменти, облекла и хранителни артикули, посредством кипърската самодейност за морски транспортен филантропичен кулоар, известна като „ Амалтея ", или други основани с тази цел интернационалните начинания. ", обосновава предлагането си Даниел Проданов.

Вече над 40 страни координират между тях построяването и действието на гореспоменатия морски транспортен кулоар, необходимо е нашата страна да съобщи и извърши на процедура своята воля за избавяне на оптимално огромен брой човешки животи в Ивицата Газа.

„ Хуманитарните дейности, които се основават на всемирен правила на човечност, индиферентност, безпристрастност и самостоятелност, имат за цел даване на обща поддръжка, помощ и протекция за хората в страни отвън Европейски Съюз, които са потърпевши от естествени или породени от индивида бедствия. Днес в Ивицата Газа хиляди деца бедстват беззащитни - нещо, за което неколкократно сигнализира Организация на обединените нации и редица държавни управления. ", добавя Проданов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР