Народният представител от Симитли Стефан Апостолов съобщи изключително добра новина

...
Народният представител от Симитли Стефан Апостолов съобщи изключително добра новина
Коментари Харесай

Добрата новина преди Коледа! Депутатът Ст.Апостолов не спира да носи пари на община Симитли, с неговото съдействие бяха отпуснати 248 000 лв. за ремонт на покрива на детска градина

Народният представител от Симитли Стефан Апостолов заяви извънредно добра вест преди най-хубавите празници в годината- Коледните. С неговото подпомагане са обезпечени средства за ремонт на покрива на детска градина в Симитли. Депутатът не стопира да лобира за родното си място, защитавайки ползите на общината, чийто поданици за следващ път му гласоподаваха доверие на последните парламентарни избори. Ето какво написа през днешния ден Апостолов:

Приятно ми е да оповестя, че с поддръжката на Красимир Вълчев, ръководител на комисията по обучение и просвета в Народното събрание, успяхме да осигурим отпущането на:

248 000 лв. за замяна на остарелия злепоставен покрив с нов на филиал „ Ян Бибиян “ на Детска градина „ Радост “. Ще се инсталират също по този начин нови LED лампи в пространствата, което ще понижи разноските на детското заведение за електричество.

150 000 лева за Средно учебно заведение „ Свети свети Кирил и Методий “ в село Крупник, с цел да се извършат нужните ремонтни действия и в коридорите на образователното заведение. Припомням, че към този момент бяха изцяло ремонтирани класните стаи там.

В момента за 600 000 лв. се ремонтира и покривът на Средно учебно заведение „ Свети свети Кирил и Методий “ в град Симитли.

По този метод единствено целевите средства за развиване на просветителните институции в община Симитли през тази година, отпуснати от Министерство на образованието и науката, са тъкмо 1 милион лв..

Като депутат ще продължа да работя за повече вложения в образованието в нашата община, тъй като това са вложения в нашите деца, в бъдещето на Симитли!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР