Народният представител от коалиция БСП за България инж. Петър Кънев

...
Народният представител от коалиция БСП за България инж. Петър Кънев
Коментари Харесай

Голяма награда в областта на полиграфията бе присъдена на инж. Петър Кънев

Народният представител от коалиция " Българска социалистическа партия за България " инж. Петър Кънев получи годишната премия на формалния орган на Българската графична промишленост. Това стана по време на обичайна конференция „ Ден на печатните технологии “ в границите на интернационалното ревю " COPIS " – най-голямото ревю на графична промишленост, рекламни организации и издателски къщи.
Инж. Кънев откри събитието и бе специфичен негов посетител. Той справедливо получи плакета и статуетката „ Бронзов лъв “, която всяка година се предава на идващия награден. Отличието му се дава за специфичен принос в региона на полиграфията, за развиването на сектора и на технологиите в тази сфера. Наградата е на името на инж. Васил Василев.
„ За мен е изключителна чест и самопризнание да получа това отличие - цялостен един отрасъл, който се събира един път годишно, да присъди на мен огромната си премия. Приемем го като оценка за моята работа като депутат, само че най-много като сътрудник в графичната и рекламната промишленост. Приемам го и като висока оценка за работата ми като създател на Съюза на графичната промишленост “, разяснява инж. Кънев след връчването на наградата. „ След две години, поради неявяване заради пандемията, браншът стартира да се възвръща “, сподели още той.
Инж. Петър Кънев е дълготраен ръководител на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание, вицепрезидент на Парламентарната асамблея за черноморско икономическо съдействие, почетен ръководител на Съюз на графичната промишленост и съсобственик на Полиграфическа група „ Демакс “, която този месец отбелязва 30 години битие. />
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР