Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова участва в научна дискусия

...
Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова участва в научна дискусия
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова участва в научна дискусия „Мениджмънтът – реалност и бъдеще“ в Свищов

Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова взе участие в научна полемика „Мениджмънтът – действителност и бъдеще“, която в петък стартира в Свищов. Двудневният конгрес е отдаден на 50-та годишнина от основаването на Катедра „ Мениджмънт “ в Стопанска академия „ Д. А. Ценов “.

Гл. ас доктор Станислава Стоянова, която преди да бъде определена за депутат, бе част от университетския състав на ВУЗ-а и член на Катедра „ Мениджмънт “, приветства уредници и участници при откриването на научната конференция.

„ В икономическата просвета половин век е време, което мерим с генерации специалисти, учени, преподаватели, студенти, посветили старания на развиването на този значим дял от човешкото познание. Поглеждайки обратно към началото, можем да се гордеем, че сме част от нещо същински огромно, от достижение, с което малко висши учебни заведения у нас могат да се похвалят “, сподели националният представител и член на парламентарната Комисия по обучение и просвета Станислава Стоянова, която пожела на всички да не престават да работят с възторг и успеваемост.

Стоянова сервира и приветствен адрес от ръководителя на Комисията по обучение и просвета в Народно събрание Милена Дамянова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР