Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков проведе

...
Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков проведе
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ се срещна с граждани и представители на местната власт в Годеч

Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков организира редица срещи с жители и представители на локалната власт в община Годеч. Заедно с него бяха студенти по политология от "Студентски клуб на политолога " към Софийския университет.

Посещението на Цветков и студентите стартира с диалог с кмета на община Годеч Радослав Асенов. Градоначалникът ги срещна с плановете, които следва да се осъществят в общината през актуалната година. След срещата националният представител и кметът на общината инспектираха ремонта на пенсионерския клуб в град Годеч.



Втората среща бе с кмета на с. Шума Йорданка Андреева. Тя сподели на своите посетители новооткритата детска площадка в селото, като показа и радостната вест, че преди броени дни е проплакало първото бебе в село Шума за 2019 година

След визитата в с. Шума Васил Цветков организира среща с кметския наместник на село Бакьовци Иван Господинов. Той посети и цеха за бутилирана изворна вода, намиращ се на територията на селото.

Последната среща на депутата бе с кмета на село Гинци Георги Тодоров. Двамата инспектираха ремонта на пътната правата през прохода "Петрохан ", която минава през територията на Софийска област. Рехабилитацията на пътния сектор се финансира по Оперативна стратегия "Региони в напредък ". В този сектор попада и правата в региона на село Гинци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР