Народният представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов бе отличен с почетна

...
Народният представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов бе отличен с почетна
Коментари Харесай

Мартин Харизанов с почетна награда и докторска степен от СА „Д.А.Ценов“ Свищов

Народният представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов бе отличен с почетна премия Alumni Honor Award. Това се случи на публична гала в античния град Нове в Свищов, като това е най- високото самопризнание, което Асоциацията на възпитаниците присъжда на приключилите СА „ Д. А. Ценов “.

На церемонията той получи и дипломата за докторска степен, която отбрани на 1 септември 2022 година

Наградата му бе връчена от проф. доктор Стоян Проданов – началник на катедра „ Финанси и заем “ при СА „ Д. А. Ценов “, Свищов, почетен ръководител на " Съвет по туризъм " - Свищов и „ Застраховател на годината “ за 2020.

„ Благодаря на Катедрения съвет на катедра „ Финанси и заем и УС на академична фондация “Проф. Д-р Минко Русенов ” за решението да присъдят Alumni Honor Award точно на мен. Това е изключителна чест и отговорност, и аз ще продължа да способствам за развиването и популяризирането на Алумни програмата за Северозападен район, както и на първата българска академична школа по финанси “, съобщи Мартин Харизанов.

Той показа и за  вълнуваща среща с дребния Антоан Мачев от Свищов, за който обезпечил стипендия. Антоан е цялостен сирак. Обича да рисува, харесва математиката и електронните игри. Догодина му следва да бъде четвърти клас.

„ Бях надълбоко разчувствуван от ориста на това дете и ще продължа контактите си с него, като ще направя всичко допустимо да  му покажа посредством моя личен живот, че въпреки и сирак, едно момче може да израсте и да бъде добър образец за съумял младеж. Ако се учи в учебно заведение, труди се старателно и е непрекъснат в напъните си, триумфът няма да закъснее “, съобщи още депутатът от ГЕРБ-СДС.

В поддръжка на най-стария древен фестивал „ Орел на Дунава “, дружно с проф. Д-р Стоян Проданов засадиха и пет дървета от сорта „ Японска вишна “.

„ С този алегоричен жест поддържах самодейността на въодушевените хора, които провеждат най- остарелия древен фестивал освен в България, а и на Балканите “, сподели още Харизанов.  

Той организира и среща с капитана на футболния тим Академик- Свищов Виктор Владимиров, с който обмениха хрумвания за партньорски мачове с Ботев Враца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР