Народният представител от ГЕРБ-СДС Деница Сачева от ГЕРБ и Искрен

...
Народният представител от ГЕРБ-СДС Деница Сачева от ГЕРБ и Искрен
Коментари Харесай

Деница Сачева: По времето на ГЕРБ имаше нулев мигрантски натиск, границата беше давана за пример

Народният представител от ГЕРБ-СДС Деница Сачева от ГЕРБ и Искрен Арабаджиев от Политическа партия разясниха пред Българска национална телевизия тематиките за сигурността и незаконната миграция след нещастието със служителя на Министерство на вътрешните работи в Елхово. " Темата за сигурността явно не е от толкоз огромно значение за сътрудниците от " Продължаваме Промяната ". Ние прогнозирахме, че ще има проблеми, свързани с мигрантската рецесия. Откакто ГЕРБ не е в ръководството от ден на ден и повече виждаме Министерство на вътрешните работи да се употребява за политически цели, в сравнение с за действителна работа по проблемите на сигурността ", сподели Деница Сачева от ГЕРБ.
 
Тя напомни, че по времето на ГЕРБ е имало нулев мигрантски напън и границата е била давана за образец. Според Сачева сега контролът е занижен. Тя засяга както интервала, в който Бойко Рашков управлява Министерство на вътрешните работи, по този начин и този, в който Иван Демерджиев извършва длъжността на длъжностен министър на вътрешните работи.
 
Според Искрен Арабаджиев от " Продължаваме Промяната " промените, които Политическа партия са почнали в Министерство на вътрешните работи са дали резултат. " Сегашният министър на Министерство на вътрешните работи на база на тези резултати уволни и размести някои от водачите на Министерство на вътрешните работи в София ", съобщи Арабаджиев.
 
 Искрен Арабаджиев, Политическа партия Искрен Арабаджиев, Политическа партия Източник: Zonanews
" По отношение на битката с пазаруването на гласове имам съществени рецензии, тъй като считам, че не се направи задоволително. По отношение на продължение на политиката и промяната, която ние започнахме, считаме, че има последователност ", изясни депутатът във връзка работата на Иван Демерджиев като длъжностен министър на вътрешните работи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР