Народният представител от ГЕРБ Пламен Манушев бе избран за заместник-председател

...
Народният представител от ГЕРБ Пламен Манушев бе избран за заместник-председател
Коментари Харесай

Наш депутат получи висок пост в НАТО

Народният представител от ГЕРБ Пламен Манушев бе определен за заместник-председател на политическия комитет на НАТО по време на 61-вата годишна сесия на парламентарната асамблея на Алианса.

Заедно с Манушев присъединяване в конгреса взе и различен народен представител от ГЕРБ Христо Гаджев. Сред участниците във форума бяха делегати от над 40 Народното събрание от НАТО и страни сътрудници, измежду които генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и президентът на Румъния Клаус Йоханис.

По време на асамблеята бяха разисквани тематики като съдействието сред Европейски Съюз и НАТО, развиването на европейската отбранителна промишленост, стабилността и сигурността на Черноморския район.

"Оставаме защитителен съюз, който не заплашва никого. НАТО е съюз, който не желае да изолира, който се пробва да предотврати, не да предизвика война ", съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Той благодари на страните от източния и югоизточния фланг на НАТО, измежду които и България, за тяхната отдаденост и интензивност в гарантирането на сигурността на Алианса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР