Народният представител д-р Александър Александров разговаря с жители на община

...
Народният представител д-р Александър Александров разговаря с жители на община
Коментари Харесай

Народният представител д-р Александър Александров се срещна с жители на община Брезник

Народният представител доктор Александър Александров беседва с поданици на община Брезник в границите на регулярния си приемен ден. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Въпросите, по които той бе потърсен за подпомагане, бяха главно от обществен и битов темперамент. Част от посетилите приемната жители поговориха с депутата по настоящи политически и публични тематики в страната и района.

Кметът на село Бегуновци потърси подпомагане от народния представител от политическа партия ГЕРБ за ограничение на преднамерени вандалски прояви в центъра на обитаемото място и нарушение на публичния ред. От своя страна депутатът пое ангажимент да организира диалог с способените органи, да бъдат сложени камери за видеонаблюдение, и казусът ще бъде отхвърлен във допустимо най-кратки периоди.

Местна жителка беседва с народния представител, който е член на парламентарната комисия по опазването на здравето, по въпроси, свързани със процедурата и периодите за влизане в действие на решенията на ТЕЛК. Д-р Александров означи, че битката с подправените ТЕЛК-ове е залегнала в съдружното съглашение на ГЕРБ и Обединени патриоти, като се търси решение на казуса с създаване на механизъм за вътрешен надзор на системата.

Той напомни, че през последните дни е била осъществена акция, обвързвана с подправените ТЕЛК-ове. Народният представител означи, че има региони, където повече от 50% от популацията е с ТЕЛК, а към 700 хиляди българи са регистрирани в системата.

„ Ще продължа да върша изнесени приемни на територията на цялата област Перник, с цел да чуя проблемите на локалните хора и от ден на ден от тях да намерят действителни решени”, сподели още депутатът доктор Александър Александров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР