Народните представители започнаха днешното пленарно заседание със спорове по програмата.

...
Народните представители започнаха днешното пленарно заседание със спорове по програмата.
Коментари Харесай

Новият обичаен старт на НС: Със спорове и почивка още от самото начало

Народните представители започнаха днешното пленарно съвещание със разногласия по програмата. В последна сметка ръководителят на Народното събрание Росен Желязков разгласи отмора и свика председателски съвет, с цел да се схванат за програмата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В програмата на Народното събрание бяха включени две чувания – на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев, както и чуване на финансовия министър Асен Василев.

По предложение на Цончо Ганев от „ Възраждане “ депутатите одобриха да удължат работното си време до приемане на бюджетите на НЗОК и ДОО на второ четене, както и привършване на двете чувания. По предложение на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия второто гласоподаване на бюджетите на НЗОК и ДОО беше дръпнато по-напред в дневния ред. Народните представители ги изместиха като първа и втора точка, само че последва предложение първа точка да бъде изборът на подуправители на Българска народна банка. Последваха и разногласия и подвиквания в зала поради програмата, заради което ръководителят на Народното събрание Росен Желязков да свика председателски съвет.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР